Unionsmøte 8-10 Oktober

Ke det går i folkens!

 

 

 

2009 er uten sammenlikning det mest begivenhetsrike år i klubbens historie. Aldri før har klubben hatt så mange konserter, aldri før har engasjementet vært større og aldri har klubben vært så nær å måtte legge ned!

I løpet av året gjennomførte vi hele 13 konserter og jam sessions hvorav 11 på Madam Felle og 2 veldedighetskonserter på Haukeland Sykehus – det må vi kalle en suksess!

Vi klarte i året som gikk å snu en negativ økonomisk utvikling. Regnskapet for 2009 er gjort opp med overskudd – en varm takk til våre medlemmer som har støttet oss. BBRC i dag har en bærekraftig og sunn drift – noe som ikke minst skyldes iverksatte tiltak på kostnadssiden. En egen driftsmanual er under ferdigstilling – denne vil sikre best mulig kvalitet og kontinuitet i driften videre. Målsettingen er å etablere Bergen Blues & Roots Club blant referanseklubbene i landet.

 

Høsten 2010

startet opp 27. august med humørfylte Vetrhus Bluesband fra Odda – og for en start! Helge Tverdal & Co på Madammen overgikk til og med den utsolgte konserten på Notodden Blues Festival i år. Her fikk du en uslåelig kombinasjon av et band som spiller fletta av det meste som kommer over dammen og som hadde det gøy og et takknemlig Bergenspublikum forsterket med Oddafolk som ga seg ende over. Etter 3 (tre) timers spilling og ørten fremkallinger måtte undertegnede opp på scenen og bekjentgjøre at ”vi åpner likegodt programmet kver høst med Vetrhus” dokker – og takk for det!

 

Eg ve te Bergen – Unionsmøtet i Bergen 8 – 10 oktober

Ellers gleder vi oss storligen til å være vertskap for hele Bluesnorge andre helgen i oktober på Radisson BLU Royal Hotel Bryggen (puh) hvor vår hjemmearena Madam Felle eller Madammen som hun heter på godt bergensk nok vil være sentral. Her vil du møte The Soul Revelators, Trond Olsen Band og BB Lyngs Bluesband på fredagen og Olav Undeland, The Urban Bluesband, og Nobody’s Business på lørdagen – alle i kanonform! Ja som eg pleier te seie det: Don’t Be Square – Be There!

 

For BBRC, Peren

 

(info om pris, klokkeslett etc. kommer…følg med)

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

*