Noen tilbakemeldinger på Julejammen…

Hei folkens.

Vi har fått noen tilbakemeldinger på Julejammen 2009 som vi har lyst til å meddele alle.

Dessverre har ikke alle tilbakemeldingene vært like positive. Først og fremst vil vi beklage at ikke alle er strålende fornøyde. Vi er derfor opptatt av – uten å fraskrive oss ansvar (det er tross alt VI som står ansvarlig for arrangementet), ønsker vi å presisere følgende:

  1. Å administrere en jam er ikke alltid uten utfordringer
  2. Det er primært ønskelig å sette sammen «komplette» grupperinger, som inkluderer vokal og et støtteinstrument (som et minimum). Gjerne flere instrumenter også.
  3. Det skal være plass til alle på en jam. Dette blir en sannhet med modifikasjoner, da bl.a. tid er en knapphetsfaktor.
  4. Det er jam-verten som bestemmer hvem som skal spille når (og med hvem)
  5. Er du missfornøyd med måten jammen blir håndtert på, setter vi pris på å bli kontaktet direkte.

Dette er noen retningsgivende punkter. Dog er punkt 4 ikke ubetydelig. Jam-verten påtar seg et ikke nødvendigvis enkelt oppdrag. Dog er det han/hun som fungerer som skipper, og som kjent har skipperen alltid rett.

Vi er klar over at det er mange svært dygtige musikere som stiller på Julejammen vår og vi skulle ønske at alle alltid ble fornøyde. Når det nå ikke er tilfellet, håper vi at ovenstående punkter kan ha en delvis oppklarende effekt for fremtidige jammer.

Med hilsen, for styret: Knut Tøraasen.

Eventuelle kommentarer må gjerne sendes til bergenblues@hotmail.com

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

*