Hjelp oss å bli bedre

Posted On 28 sep 2009
By :
Comment: Off

Hei alle Bluesinteresserte.

BBRC har nettopp tilbakelagt en konsert med Patey’s Pipe på scenen. Dette bandet bestående av utøvere som lever og ånder for og av musikken og som kan sin Blues fra A-Å, klarte å trekke ca. 50 betalende. Dette er ikke tilfredsstillende antall besøkende. Hadde det vært mai eller juni, kunne vi bortforklart dette, men når vi skriver september og får besøk av en av norges mest rutinerte Bluesband-gjeng, kan ikke styret slå seg på brystet.

Derfor, kjære leser: Nå ønsker vi tilbakemeldinger fra DEG som kan hjelpe oss og lage et arrangement som er slik at du ønsker å komme, hver siste fredag i måneden, som er BBRC sin arrangementskveld.

Send en mail med «forslag» i emnefeltet til: bergenblues@hotmail.com

Der kan du skrive hvilke band du ønsker vi skal booke, om det er aktiviteter du ønsker vi skal begynne med eller om du har andre forslag som kan gjøre at vi kan øke publikumsantallet. Det er viktig at akkurat DU bidrar for at Bergen skal kunne ha en tidsriktig og bærekraftig bluesklubb i mange år fremover. Alle forslag mottas med takk, så sett i gang å skriv nå.

På forhånd takk for bidraget/forslaget

med hilsen styret i BBRC v/Knut.

Om forfatteren