BBRC presenterer «Christinas Funky Blues Delivery» fredag 30.10.09

Posted On 08 okt 2009
By :
Comment: Off

Denne høsten gir BBRC deg muligheten til å høre band svært få har hørt før! 

 

Vi anser det som vår plikt å presentere skjulte perler og Christinas Funky Blues Delivery er så definitivt en av dem!

 

Sammen med kremen av Bluesmusikere i Norge, nemlig; Tore Slåttsveen (Little Andrew & The Blue Masters, Triple-T, The Mojo Workers m.fl.), Kyrre Sætran (Reidar Larsen & The Storytellers m.fl.) og ikke minst «vår egen» ANDERS DAMÅS!! (satt i BBRC styret inntil han flyttet til Hamar for c. 1 år siden – har turnert med James Harman og Lazy Lester, The Rock’n Roll Roosters m.fl., spiller nå fast med «Big Rooney and The Doghouse.

 

Christina L Skjølberg kommer fra Smøla, og har i mange år vanket i musikkmiljøet i Kristiansund. Hun har gitt ut en demo CD, som blant annet har blitt spilt på Eldorado på NRK, og Geir Hovig holdt på å ramle av stolen da han så og hørte Christina første gang.

 

Hvis du liker gitardrevet Blues, Bluesrock og at foten «lever sitt eget liv», da er dette en kveld du ikke KAN gå glipp av!

Vi har vært så heldige å få «SFB» – en gjeng talentfulle ungdommer fra Fjell kuturskole til å varme opp denne kvelden. Gå ikke glipp av en helaften med fremtidens musikere! Oppvarmingsbandet starter ca. kl. 21:30!

 

Vi ses på Madam Felle 30.10.

Om forfatteren