Christina’s Funky Blues Delivery – 30.10.09

At bluesmiljøet i Norge er fullt av skjulte perler, er ingen nyhet for de som er bluesinteresserte.

 

Christina L Skjølberg kommer fra Smøla, og har i mange år vanket i musikkmiljøet i Kristiansund. Hun har gitt ut en demo CD, som blant annet har blitt spilt på Eldorado på NRK, og Geir Hovig holdt på å ramle av stolen da han så og hørte Christina første gang. En kvinnelig bluesgitarist er i seg selv en sjeldenhet her hjemme, og når hun i tillegg spiller som Jimi Hendrix og har utseende og attityde på scenen som kan få hvem som helst til å bli mo i knærne, har vi her en artist med et potensiale utover det vanlige.

 

Nå har Christina endelig fått stablet et eget band på beina, og det er tre meget rutinerte karer hun har fått med seg. Kyrre Sætran på bass har spilt med ”alt og alle” en mannsalder, og har i dag fast plass som bassist for Reidar Larsen. Anders Damås er også blant landets mest erfarne blues trommeslagere, og har spilt med en rekke internasjonale artister, som for eksempel James Harmann og Lazy Lester. Tore Slåttsveen på vokal / gitar er kjent fra band som Triple T og the Mojo Workers, og fronter bandet sammen med Christina.

 

Med Christina’s Funky Blues Delivery er det duket for en helaften med svingende blues, fremført av en blanding nytt og gammelt blod, sydd sammen til en showpakke utenom det vanlige!

Mer info. på: http://www.myspace.com/christinasblues 

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

*