«A New Day Coming» med Trond Olsen Band 30.01.09 på Madam Felle!

Posted On 20 des 2008
By :
Comment: Off

En av Bluesmiljøets store ”snakkiser” i 2009 kommer garantert til å bli Trond Olsen Band. Fredag 30. Januar 2009 slipper TOB sin debutplate på Madam Felle i regi av Bergen Blues & Roots Club.

«A New Day Coming»
Platen gir et godt bilde av Trond Olsen band, både i bredde og dybde. Platen som består utelukkende av originale spor, skrevet av Trond Olsen og arrangert av TOB er nok nærmere en elefant enn en døgnflue. Dette er en drøm Trond Olsen har gått svanger med i en årrekke og som Lars Hammersland, Kåre Glesnes og Morten Bergstrøm må ta farskapssak på. Materialet bærer også preg av å være gjennomarbeidet og takket være et godt band, et velfungerende apparat og hard jobbing er dette et meget profesjonelt verk.

Vi har jobbet hardt for dette lenge nå og gleder oss til å presentere materialet i sin helhet for publikum, samtidig som vi selvfølgelig er spente på responsen når vi nå legger sjelen vår i publikums hender”, sier Trond Olsen engasjert.

BBRC har vært så heldige å få en liten forsmak på platen ”A New Day Coming” og kan bare konstatere at her har publikum mye å glede seg til. TOB surfer på toppen av en bølge som er i ferd med å bygge seg ganske stor. Trond Olsen er godt i gang med bookingen og vår spådom er at dette plateslippet vil bringe bandet ut til mange klubber og festivaler i både 2009 og 2010.

BBRC er sikre på at dette bandet kommer til å høste stor nasjonal anerkjennelse og er svært stolte av å få lov å arrangere deres plateslipp som klubb.

Trond Olsen Band består av dyktige musikere med lang fartstid i en rekke band og sjangre. Dette vil publikum nyte godt av når de nå har samlet seg for å vise sin bredde, samtidig som de ikke legger skjul på at musikersjelen deres er forankret i Bluesen.

Bandet består av:
Trond Olsen, vokal/gitar
Kåre Glesnes, bass
Lars Hammersland, tangenter
Morten Bergstrøm, trommer

Sett av 30. Januar til plateslippet på Madam Felle allerede nå. Dette vil du ikke gå glipp av!

Om forfatteren