Trond Olsen Band ft. Buddy Whittington 27.april

MK Artist & Management presenterer:

Trond Olsen Band

Feat. Buddy Whittington

En unik anledning!!

BUDDY WHITTINGTON

en ekte Texas bluesgitar legende

for første gang på scenen med

TROND OLSEN BAND

Tid: Fredag 27.april kl. 21:00
Sted: Biblioteket Bar, Kjøttbasaren

Om du er usikker på hvor du har Buddy Whittington fra, så vil vi fortelle følgende:

Buddy har turnert verden rundt i 15 år som gitarist i legendariske John Mayall & The Bluesbreakers. I tillegg har han bidratt på 8 utgivelser for denne giganten i blues sammenheng. John Mayall, ”the father of British blues” skal ha kalt Buddy ”den største Bluesbreakeren” av alle. Når en samtidig vet at Buddy har ført gitararven i The Bluesbreakers videre etter størrelser som Peter Green, Eric Clapton, Walter Trout m.fl.. tør vi påstå at vi snakker om en betydelig figur. For de av oss som hadde gleden av å oppleve John Mayall & The Bluesbreakers i Norge for noen få år siden, var det umulig å overse denne fantastiske gitaristen.

Etter at Buddy forlot ”far sjøl” fortsatte han med sitt eget Buddy Whittington Band, som har flere kritikerroste utgivelser på samvittigheten. Gode låter, gitarspill på høyeste nivå og sterk vokal er noen av ordene som brukes for å beskrive hans moderne Texas blues.

Når han nå entrer noen få utvalgte blues-scener sammen med TOB, blir dette en spennende og eksklusiv kombinasjon som er verdt å få med seg. TOB er kjent for sitt melodiske uttrykk som serveres med kvalitet, energi og spilleglede.

Gutta vil presentere låtmateriale frå begge leire og kanskje en og annen ”slenger” av god gammel årgang. Det er grunn til å forvente at dette krydres med noen gitarkrumspring frå ”begge sider av dammen” og heftige orgeltoner som alt er trygt forankret i et saftig komp fra TOB!

TOB består av Trond Olsen (gitar/vokal), Lars Hammersland (Hammond orgel/El.piano), Kåre Glesnes (bass) og Morten Bergstrøm (Trommer)…

and tonight, all the way from Hurst-Texas, on guitar and vocal: Buddy Whittington!

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

*