Nytt Bluescruise 20-22 oktober

Bergen Blues & Roots Club i samarbeid Fjord Line arrangerer BluesCruise 20.- 22. Oktober 2016!
Bli med på 2 døgn i bluesens verden. Musikken møter deg i det du går om bord, og denne gangen har vi fått selveste Reidar Larsen, Good Time Charlie, Alfonzo Band & Vidar Letho med i line-upen! Gjør deg klar for to helaftener med blues av høy kvalitet. Med oss på turen har vi:

GOOD TIME CHARLIE.
Et av Norges fremste band innen 50s & 60s soul og rhythm & blues. De har blitt nominert til Spellemannspris og høstet gode kritikker gjennom sin lange fartstid. Gled deg til å oppleve en konsert proppfullt av spilleglede, rå energi og magisk sjarm.

GTC

ALFONZO BAND.
Dette er et band med røtter tilbake til tidlig 70-tallet. Trond ‘Big-T’ Sætre er frontmann og vokalist og har med seg flere dyktige og kjente bergensmusikere som sammen serverer tung, tidløs og gitarbasert bluesrock

Alfonzo Band

REIDAR LARSEN.
Vi er utrolig glade over å kunne presentere «Mr. Blues» som en av artistene som vil sørge for at hele skipet vil bugne av fantastiske bluesrytmer. Her er det bare å glede seg til å oppleve «Norges ukronede blueskonge»!

Reidar

VIDAR LETHO.
Rager ikke mer enn 128 cm over bakken, men her stopper alt som er smått!
Han er et multitalent som bruker sine evner på flere felt. I løpet av karrieren har han rukket å opptre med Turboneger over store deler av USA, gå hånd-i-hånd med Märtha Louise i Grieghallen i Bergen og spilt rollen som Lillebjørn Lien i Hotell Cæsar.
Som gitarist har han bl.a. spilt med blueskongen Albert Collins og flere andre kjente. Vidar Letho er utdannet musikk- og allmennlærer ved Høgskolen i Bergen/Griegakademiet.
Som artist opptrer han i dag som standup komiker,
konferansier, foredragsholder, trubadur og ikke minst med eget band

Vidar

For inhouse booking skal temacruise turkoden benyttes : CD260.
Gjester som vil bestille temacruise, men tilbringe dagen i land i Danmark bookes på turkode : CD261.

Prisen inkluderer:
•Prisen inkluderer båtreise tur/retur fra Bergen/Stavanger-Hirtshals-Langesund når minimum to personer reiser sammen.
•Konserter om bord
•2-sengs innvendig lugar, drivstofftillegg, skatter og avgifter.
Tillegg for singellugar og andre lugartyper. Tilbudet gjelder et begrenset antall plasser.