Elektrisk stemning på Madam Felle 30.1.09!

Posted On 31 jan 2009
By :
Comment: Off

…Har akkurat kommet inn døren etter konsert med Trond Olsen Band. Stemningen var VIRKELIG ELEKTRISK!!!

Dette bandet viste en kapasitet som overgikk allerede høye forventninger… Bandet er tett, velarrangert og samstemt! Trond skriver vanvittig gode låter som går rett under huden på en mann/kvinne i 40 årene(!), som har opplevd litt av livets gleder og utfordringer.

Tøffe beats, god timing, god stemning og mange tilhengere. Det er vel i korte trekk det som kan oppsummere kvelden på Madam Felle i kveld. Denne konserten befester så definitiv sin posisjon i den øverste divisjonen av de konsertene undertegnede har fått med seg fra november 2006 til i dag. Når bandet i tillegg kan skilte med en rekke konserter og media opptredener i nærmeste fremtid, kan ikke annet sies enn at «dette lukter suksess»!!!

Tidligere har vi spådd at Trond Olsen Band blir en av 2009’s store snakkiser. Dette ble vel nær sagt en sannhet allerede i går. Ekstra hyggelig var det å observere både Eirik Grønner (forståelig nok), Orbo og Kurt Nilsen i salen, vi takker for besøket og ønsker velkommen tilbake i en annen anledning.

Tibake til TOB: Kåre Glesnes er ufattelig tight og presis i sin timing!!! Det er nesten ikke til å tro at han egentlig er gitarist!

Morten Bergstrøm, vel han er en av Bergens største «Bergstrømmer», mer er det ikke å si om den saken (og for de som kjenner til Bergstrøm-familien i Bergensk trommesammenheng er dette et av de beste komplimenter en trommis fra Bergen kan få)

Lars Hammersland på tangenter er akkurat der han skal være, skjønt hans kompetanse godt kan forsvare enda mer synlighet på noen av låtene og til slutt:

Trond Olsen himself; Han har en sound mange gitarister leter etter hele livet uten å finne, han har tonalitet i bøtter og spann, han har et driv som gir hele publikum energi og han gjør sine oppgaver på en sjarmerende og ærlig måte. Apropos ærlighet; Tekstene til Trond og musikken i sin helhet, vitner om en mann som har levd et innholdsrikt liv!

Vi kan ikke si annet enn: Book og opplev dette vanvittig bra bandet!!! Dere vil ikke angre ett sekund!

Lykke til TOB!

De beste ønsker fra Bergen Blues & Roots Club.

Om forfatteren