Verdensstjerner til Madam Felle – mandag 12. januar 2009!! -Merk tiden: kl. 21:00

Konsertstart: kl. 21:00

On the same stage for the first time ever in Europe

Kirk Fletcher Band featuring Michael Landau

World class guitar buddies!

 

«For all the guitar lovers out there, it may seem that Christmas Eve will be in January next year. Why? Because two of the world’s leading guitar players will hit Scandinavia and do some amazing shows.»

Ja, slik presenterer herrene seg selv og dette er ikke noe flåseri – tvert imot.

Michael Landau har de siste 20 årene vært den mest brukte «leie-gitaristen» i USA – både live på scenen og i studio. Han har spilt med Pink Floyd, Miles Davis, James Taylor og Joni Mitchell for å nevne noen og han spiller fortsatt med de han vil spille med. Dette er artisten du finner gitaristen fra ToTo jublende i salen blant publikum i ekstase over å få oppleve sitt eget idol på scenen – for Michael Landau er nok forbildet for utrolig mange gitarister og særlig da amerikanske. Men, spør du norske og Bergenske gitarkjendiser som Atle Johannesen, Espen Liland og Ole Thomsen, vil de nok nikke smilende og gjenkjennende til navnet. Den melodiøse og unike spillestilen til Thomsen kan faktisk minne litt om Landau’s også…

Blant amerikanske Landau-tilhengere finner vi ingen ringere enn Kirk Fletcher, mest kjent som gitaristen til Kim Wilson i The Fabulous Thunderbirds og da snakker vi om den utgaven av T-birds som gikk for å være det beste T-birds siden Jimmy Vaughn…., men Kirk har også spilt med storheter som Charlie Musselwhite, Robben Ford og Larry Carlton.

Disse verdensstjernene stiller med en norsk trio på komp (fra Hedmark og Opplandstraktene) – Iver Olav Erstad på tangenter, Jon Reidar Furulund på trommer og Per Øystein Erstad på bass.

Mye kan sies også om de norske musikerne. Vi nøyer oss med å oppsummere at de er proffe, de har spilt med det som er verdt å spille med og de gir 100 % – hver gang! 

Slik kan det låte når gutta setter igang:

 

Og Kirk Fletcher alene, står ikke tilbake…:

For dere som opplevde Knut Reiersrud på Madam Felle – nå kan dere gjennoppleve stemningen og til dere som ikke kom inn: Grip denne sjansen – det blir lenge til neste mulighet!

Uansett: Dette blir knalltøft – ikke gå glipp av denne «once in a lifetime» muligheten!

Om forfatteren