Nobody’s Business feat. Gina Aspenes 27.2.09 på Madam Felle

Posted On 02 mar 2009
By :
Comment: Off

Det var en rutinert gjeng som entret scenen fredag 27.2.09. Om men denne bestningen er i underkant av ett år sammen, kan det høres at gjengen har holdt det gående både hver for seg og at en del sørger for kontinuiteten fra «gamle» NB. Gina Aspenes tilfører etter undertegneds mening mye sjel til dette etablerte bandet – en sjel som bredte seg utover hele lokalet. Det kommer mye godt ut av kombinasjonen rutine og «ny energi».

Publikum kunne glede seg over en rekke kjente låter, blant andre signert Freddie King og Robben Ford, men også egne låter blant annet med Tore Kvalvik som ansvarshavende. Bandet har en solid herskare av supportere som også fulgte konserten på Felle og det haglet med lovord, både fra de som hadde hørt bandet mange ganger og de som «debuterte» som Nobody’s Business tilhørere. Vi kommer nok først og fremst til å huske Nobody’s Business som et band som er godt forberedt, opptrer meget profesjonelt og sørger for godt driv, fyller lokalet med et fornøyd publikum og leverer et solid inntrykk av en rekke gode låter, særlig innen sjangrene Soul og Rock.

Hvis noen sørger over å ha gått glipp av NB på Felle, blir det nye muligheter blant annet på Skånevik, Os og i Rosendal til sommeren.

Om forfatteren