Invitasjon til kvalifisering til Union Blues Cup 2009 – region vest

Shuffle Service - Foto: Arne Kristian Gansmo, NRK

Shuffle Service - Foto: Arne Kristian Gansmo, NRK

Bergen Blues & Roots Club har vært så heldige å blitt tildelt regionens kvalifisering til Union Blues Cup 2009 på Notodden. Nå inviterer BBRC alle Bluesklubber i regionen, samt kommunenes kulturkontor til å sørge for at interesserte band melder seg på i kampen om å bli ”Union Bluesband 2010”!:

For å bli vurdert til kvalifiseringen sender du:
1. 1 stk. demo (3 – 5 låter) til Helge Lynglund, Haugavegen 21, 5353 Straume eller bblyngs@online.no og
2. 1 stk. demo (3 – 5 låter) til Norsk Rockforbund, v/John Olav Hovde postboks 440 Sentrum, 0103 Oslo – eller johnolav@norskrockforbund.no

Forsendelsen må også inneholde en kort beskrivelse av bandet, med bandmedlemmer, tilhørighet (bosted og hvilken klubb dere representerer), hvorfor bandet skal vinne Union Blues Cup 2009 og ambisjoner for fremtiden. I tillegg: Kontaktperson med adresse, e-post og telefonnr.

Uttagning:
En jury vil plukke ut de beste bandene på bakgrunn av innsendt demo. Disse vil få muligheten til å presentere seg live på Madam Felle på Bryggen i Bergen, lørdag 9. Mai. Nærmere instrukser vil bli gitt til de som blir tatt ut.

Vinneren av konkurransen blir Region Vest’s deltaker under Union Blues Cup på Notodden, 30.7. – 2.8.2009.

I tillegg har Norsk Rockforbund mulighet til å plukke ut totalt 5 deltakere til nasjonal konkurranse under Notodden Bluesfestival.

Kriterier for deltagelse i Union Blues Cup:
• Være et ambisiøst og foreløpig uetablert band i nasjonal sammenheng
• Spille Blues eller Bluesrelatert musikk
• Se på deltagelse under Unions Blues Cup og gjennomføring av Union Blues Band turne som en unik sjanse og et springbrett til videre karriere
• Representerer en lokal Bluesklubb

Deltagende band blir blant annet vurdert etter følgende kriterier:
• Musikalske ferdigheter og –uttrykk
• Scenemessige kvaliteter
• Mulighet for utvikling og videre karriere og
• Helhetsinntrykk

Frist for påmelding og forbehold:
Materiell som ikke er mottakerne i hende innen 10.4.2009 eller som mangler vesentlig informasjon vedrørende kontaktperson eller lignende, samt lydfiler som ikke lar seg lese på standard avspillingsutstyr/standard format vil ikke bli vurdert.

Juryen forbeholder seg retten til å be om tilleggsmatriell, kvalifisere/diskvalifisere enhver deltaker under prosessen, samt å plukke ut den deltaker juryen mener best vil representere regionen under Union Blues Cup 2009.

Vi gleder oss!

Med vennlig hilsen
Bergen Blues & Roots Club

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

*