EKSKLUSIV konsert i Bergen med Eirik Bergene Band

Posted On 29 mar 2009
By :
Comment: Off

I en kombinasjon av dedikert ønske og flaks fikk BBRC den eneste konserten med EBB i 2009! Og, det var med fryd Bergen Blues & Roots Club tok i mot Eirik Bergene Band på Madam Felle 27.3.

Når tilfeldig publikum som egentlig sitter på Madam Felle for å ta en liten matbit, en kopp kaffe eller en liten brun en applauderer og «hoier» allerede under lydsjekk, vet du at det blir bra.

På tross av studieopphold i Russland og naturlige utfordringer forbundet med å faktisk få spilt sammen er denne rutinerte gjengen fantastiske! Faktisk ble det en positiv og forsterkende effekt at EBB denne gangen nærmest «spilte seg varmere» fra begynnelse til slutt. Det føltes som en stor Crescendo fra 1. til siste låt, noe som gav hele opptredenen en fin dynamikk i tillegg til de øvrige nyansene i sett listen og fremførelsene.

Med solid autoritet og sjarme i bøtter og spann serverer Eirik, Alexander, Kikkan, Jan Eirik og Lars Blues og Bluesrelatert musikk på Eirik Bergene Band vis. Vår egen Lars Hammersland ja, som «satt inn» for anledningen med EBB gjorde en fremragende jobb, samtidig som han bidro til å gjøre konserten unik og eksklusiv. Unik og eksklusiv ble den også fordi BBRC var så heldige å få en særdeles eksklusiv konsert med EBB – ikke bare en av de få Eirik har rukket å spille etter studieoppholdet sitt, men også den siste før han flytter tilbake for å jobbe i den norske ambassaden i Moskva! Og, sist men ikke minst fordi Eirik er en fabelaktig sanger og munnspiller – en av de jeg aldri blir lei av å høre på…

Eirik fikk den (for han) hyggelige meldingen på tirsdag og skulle spille hos oss fredag. Vi er trippel beæret og har allerede meldt vår interesse i «Returning Back Tour», siden dette ble EBB’s «Goodbye Tour».

Bergen Blues & Roots Club takker for en super opplevelse og ønsker Eirik lykke til. Så får vi håpe at Russerne vet å verdsette det de nå har fått – to ambassadører i den Norske ambassaden. Blir de ikke medgjørlige nå, ja da veit jeg ikke hva vi kan finne på.

Om forfatteren