BBRC støtter Haukeland sykehus

Så har vi gjort det igjen – nok en intimkonsert er avviklet med stor suksess på Haukeland sykehus, som er BBRC’s prioriterte veldedighets formål.

Allerede etter 1. konsert på Haukeland Sykehus med Olav Undeland for et år siden, konstaterte Atle Halvorsen, som er kulturansvarlig på Haukeland at ”dette er allerede en tradisjon!” Senere har Halvorsen gitt BBRC kredit for å være garantisten for intime konserter som gir mening for pasienter, så vel som pårørende og ansatte ved Haukeland sykehus’ kreftavdeling.

Tidligere har både Olav Undeland og «Hungry» John Magnar Bernes med støtte fra Atle «Freddy» Johannesen gjort stor suksess.

Siste mann ut så langt, er Trond Olsen og Lars Hammersland som med periodisk bistand fra Knut Tøraasen skapte den lune og intime stemningen Atle Halvorsen mener BBRC har klart å skape på alle konsertene – og som er kjernen i suksesshistorien ”Blues på blå resept”. En stor honnør til musikerne som valgte å gi honoraret tilbake til Haukeland sykehus. Pengene gikk derfor til kreftavdelingens ungdoms- og aktivitetsrom. Tusen takk mine herrer for rausheten og gratulerer!

Her kan du få en liten smakebit på hva du gikk glipp av 🙂

http://vimeo.com/12274987

 

 

Om forfatteren

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

*