29. januar 2010: JT & The Buckshot Hunters

Bilde: Coveret fra den nyeste CD utgivelsen

”Bandet er mye på farten over store deler av Europa, og en kan høre at dette er veltrente musikere som er et godt stykke fra å gå lei. Et imponerende album, rett og slett.” Skriver Rune Westengen i Romerikes Blad når han anmelder JT & The Buckshot Hunters 6. Plate(!) ”LIVE” (spilt inn under konserter bl.a.  i Trondheim og på Hamar).

BBRC får 29. Januar besøk av et av de Bluesbandene som har turnert aller mest i Norge. En gjeng som ligger lagret på mobiltelefonene til artister som Kid Ramos, Billy Gibson, Kim Wilson etc. har gjort seg godt bemerket også langt utover Norsk territorium.

I tillett Til Jan-Tore Lauritsen, finner vi også store artister med imponerende og lang erfaring, artister som spiller eller har spilt profesjonelt i årevis. Atle Rakvåg (bs.), Stina Stenerud (vok./kor), Jon Grimsby (tr.)  og Arnfinn Tørrisen (gt.) har også vært i besetningen til JT & The Buckshot Hunters i mange år. Iver-Olav Erstad og som nå er den nyeste, nærmer seg sikkert 5 år i bandet han også. Iver Olav har BBRC stiftet bekjentskap med i flere tidligere anledninger, nå sist sammen med Kirk Fletcher og Michael Landau.

Dette er alt annet enn ferskinger. Her snakker vi et band som har blitt invitert til å spille på det verdenskjente Bluescruiset fra Fort Lauderdale i USA – der kun verdensband får spille og den eneste måten å komme med som band er å bli invitert!

Dette blir en av de store happeningene på Madam Felle i 2010, sørg for å få det med deg!

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

*