27.11. BBRC presenterer:

The BLUES Revelators

           det nyeste tilskuddet på den Bergenske Blueshimmelen.

 

+ STOR overraskelse som support – Vi begynner derfor kl. 21:30!!!

 

 

 

Gjør dere klare til å møte et nytt, offensivt Bluesband!

 

Sterkt inspirert av utviklingen som fulgte parallelt med Rock & Roll’ens utvikling, hvor Blues’en gikk nye veier men likevel havnet i skyggen av artister som The Rolling Stones og Elvis Presley, spiller The Blues Revelators dampende, svingende og autentisk West Coast Blues.

 

Gjennom bruk av brusende Hammond orgel (B3!) og utstrakt bruk av diatonisk og kromatisk munnspill, bidrar The Blues Revelators til å dekke en nisje innen Bluesen som mange mener er underrepresentert i dagens Blues Norge og kanskje spesielt blant Bluesband fra vestkysten.

 

I bandet finner vi kjente navn som:

Øystein Lydvo, Lars Hammersland, Morten Bergstrøm, Kåre Glesnes og Knut Tøraasen.

 

Øystein Lydvo er en bassist i elitedivisjonen. Øystein er kjent fra band som Good Time Charlie, Hot Little Mama og Mike Gallaher Trio. Øystein har turnert Norge på kryss og tvers og har også gjort navnet sitt kjent i Europeiske og Asiatiske land.

 

Lars Hammersland er kjent fra band som Tommy & The Runawayboys, Trond Olsen Band og Tommy Kristiansen & Eirik Bergene Band. Lars spiller Hammond, piano og Rhodes og skaper ofte sus i salen der han ferdes.

Morten Bergstrøm (trommer) er kjent fra band som Trond Olsen Band og Arve Hålands Cajun Gumbo. Morten tilhører den berømte ”Bergstrøm-familien”. Det sies at et band aldri blir bedre enn sin trommeslager. Å ha Morten som trommis, gir i så tilfelle en uforbeholden fordel, da han tilhører trommeslagerne fra øverste hylle.

Kåre Glesnes på gitar, er kjent som bassist i band som Trond Olsen Band og 21Mind. Det mange ikke vet er at Kåre er en fremragende, dog sterkt undervurdert gitarist som krydrer musikken på en velbalansert og underholdende måte.

Knut (vokal & munnspill) er i Bluesmiljøet, kanskje kjent som styreleder i Bergen Blues & Roots Club. Han har bred musikkerfaring innen en rekke sjangre. I bandsammenheng har Knut figurert som frontmann i Just Another Bluesband og soulbandet Skarp Sving, samt gjort gjesteopptredener med artister som Steinar Albrigtsen og Øyvind ”Elg” Elgnes.

The Blues Revelators spiller en blanding av cover låter og originalt materiale. Repertoaret spenner fra sanger som ”John The Revelator” (Blind Willie Johnson) til ”Blowing Like Hell” (William Clarke) og besetningen består altså utelukkende av Bergensentusiaster, med betydelig kompetanse innen musikk generelt og Blues spesielt.

Møt opp og få siste nytt innen Bluesen!

Vi ses på Madam Felle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

*